Hout, zo gek nog niet!

We gebruiken duurzaam geproduceerd hout als  basis voor onze producten. Waarom? We voelen ons met hout en zeker met duurzaam geproduceerd hout meer op onze plek.  We produceren als derde generatie in ons familiebedrijf  houten prefab wanden, daken en houten kozijnen. Daar is onze gehele fabriek op ingericht. Dat voelt goed voor ons, maar het heeft ook een groene impact op onze natuur; en dat voelt nog beter.

De bouw zorgt voor 40% van de totale CO2 uitstoot van Nederland. Hout en houtproducten hebben gemiddeld genomen een lage CO2 uitstoot en milieubelasting. Wanneer producten en bouwdelen gemaakt van materialen met een hoge CO2 last worden vervangen door hout kan CO2 uitstoot worden vermeden zo is de mening van de houtsector. 

Wij zijn van mening dat wij vanaf de aanvraag (en daarvoor) partner kunnen zijn voor u met onze specifieke kennis van het houtproduct. Laat ons meedenken waarom en hoe u specifieke details of oplossingen kunt gebruiken. Wij staan bekend om onze heldere en duidelijke offerte, omdat wij weten hoe u als klant een totaalplaatje in het voortraject waardeert. Daar bewijzen wij ons ook met de kennis welke wij bezitten over onze houtproducten. Geen leverancier maar partner.

 Met deze gedachte over onze materiaalkeuze en wijze van aanbieding, in zowel prijs als techniek- en levervoorwaarden, onderscheiden wij ons en kennen wij inmiddels vele vaste afnemers. Bent u nog geen klant en wilt u ook het Para-gevoel ontdekken? Mail of bel ons voor een oriënterend gesprek. (0599) 62 20 33 of mail naar info@parabv.nl

Meer leesvoer: 

Zie voor het W/E rapport: W/E Rapport Klimaatvermindering door Bouwen met hout

Zie ook het rapport: Wood - Building the Biobased Economy - Towards a Zero CO2 Economy CEI-Bois 11/2019